Coș de cumpărături 0
Thumb Image

FAWAR LEMON - GRANULE EFERVESCENTE, 6 plicuri x 5 g, Pharco Impex

Pharco Impex
7,88 RON
Disponibilitate: Nu este in stoc
PHR007
Supliment alimentar ce conţine granule efervescente pentru îmbunătăţirea performanţelor digestive. FAWAR LEMON sunt granule din care se prepară o băutură efervescentă cu gust plăcut, fără zahăr; se administrează chiar în momentul efervescenţei; poate asigura o mai bună performanţă a tractului gastro- intestinal fiind în acelaşi timp şi o sursă de vitamină B2.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Supliment alimentar ce conţine granule efervescente pentru îmbunătăţirea performanţelor digestive.

 

Supliment alimentar sub formă de granule efervescente cu aromă de lămâie, benefic pentru o digestie sănătoasă, fiind în acelaşi timp şi o sursă de vitamină B2; se administrează chiar în momentul efervescenţei.

 

Fawar Lemon Face digestia uşoară!

 

Pachete cu granule efervescente cu aromă de lămâie
Supliment alimentar; se prepară cu apă potabilă. Conţine îndulcitor (zaharină). 

 

Proprietăţi:


FAWAR LEMON sunt granule din care se prepară o băutură efervescentă cu gust plăcut, fără zahăr; se administrează chiar în momentul efervescenţei; poate asigura o mai bună performanţă a tractului gastro- intestinal fiind în acelaşi timp şi o sursă de vitamină B2. 

Mai multe informații
Brand Pharco Impex
Tara de provenienta Egipt
Culoare NR 2 AMBRA
Scrieți propria recenzie
Recenzați:FAWAR LEMON - GRANULE EFERVESCENTE, 6 plicuri x 5 g, Pharco Impex
Rating-ul dumneavoastră
Un pachet (plic), cu greutate neta de 5 g, contine: bicarbonat de sodiu, acid tartric, acid citric, vitamina B2 (riboflavina), indulcitor (zaharina), aroma naturala (ulei de lamaie).
Mod de preparare: Adulti: se toarna continutul unui plic (pachet) la o jumatate de pahar de apa potabila si se bea in timpul efervescentei, dupa masa. Copii (3-12 ani): jumatate din doza adultului. Doza zilnica recomandata: Adulti: 1 - 3 plicuri (pachete) pe zi, dupa mese. Copii (3-12 ani): jumatate din doza adultului