Coș de cumpărături 0
Thumb Image
Thumb Image

RAIN CORE - CONCENTRAT NUTRITIONAL DIN SEMINTE 30 x 30 ml, Rain International

Rain International
Preț special 299,90 RON Preț standard 349,90 RON
Disponibilitate: La comanda
RAI000
Rain Core este un produs din plante nemodificate genetic, ceea ce înseamnă că nu au trecut prin procese extensive de modificare prin intermediul bacteriilor, virușilor sau al altor plante, de aceea este mai blând cu mediului. Rain Core contribuie la o parte din dieta zilnică recomandată de plante verzi. Rain Core oferă câteva dintre cele mai puternice plante verzi disponibile.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • Utilizare

Rain Core este un produs din plante nemodificate genetic, ceea ce înseamnă că nu au trecut prin procese extensive de modificare prin intermediul bacteriilor, virușilor sau al altor plante, de aceea este mai blând cu mediului. Rain Core contribuie la o parte din dieta zilnică recomandată de plante verzi. Rain Core oferă câteva dintre cele mai puternice plante verzi disponibile. La Rain International produsele sunt fabricate într-o instalație de top, folosind numai ingrediente ne-modificate genetic.

 

Procesul nostru unic de presare la rece nu lasă deșeuri chimice dure și nu emite fum nociv în atmosferă. Lipsa de chimicale dure și de temperaturi ridicate se dovedește benefică pentru semințe, păstrând nutriția intactă prin intermediul procesării ușoare. Suntem unici deoarece avem controlul asupra propriului nostru proces de producție. Ne asigurăm că fiecare pachet este de cea mai înaltă calitate și verificăm fiecare cutie. Având atât certificarea NSF (Organizația de Securitate și Sănătatea publică) cât și INFANCA, puteți avea încredere că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate. Este efectuată testarea și inspecția în timpul fabricării pentru a ne asigura de respectarea standardelor GMP.

 

REALIMENTEAZĂ
REÎNCARCĂ
PROTEJEAZĂ
CALMEAZĂ DUREREA ÎN MOD NATURAL
REGLEAZĂ GLICEMIA
STIMULEAZĂ SLĂBIREA
FURNIZEAZĂ MAJORITATEA VITAMINELOR
ȘI MINERALELOR ZILNICE
ANTIOXIDANT PUTERNIC
COMBATE AFECȚIUNI ALE PIELII
CALMEAZĂ SISTEMUL DIGESTIV
DETOXIFICĂ
ANTIINFLAMATOR
CREȘTE ABSORBȚIA DE VITAMINE ȘI
MINERALE

 

Imunitatea


Core sprijină un sistem imunitar sănătos prin blocarea unei substanțe chimice, il-1β, care are legatură cu slăbirea sistemului imunitar.

 

Protecție antioxidantă

 

60 ml de core conțin de 3 ori protecția antioxidantă a fructelor și legumelor recomandate în topul usda și are de peste 8 ori puterea de protecție împotriva oxigenului singlet, unul dintre cei mai comuni și dăunători oxidanți.

 

Starea generală de sănătate 


60 ml de core conțin același nivel de proanthocyanidin (un tip de antioxidant) găsit în 105 ml de suc de fructe (ne referim la topul primelor 20 de fructe recomandate de usda). Proantocianidinele sunt compuși care au legătură cu multe aspecte ale sănătății datorită aderenței lor cu colagenul, favorizând o piele tânără, elasticitatea și sănătatea celulelor. Acești compuși pot ajuta, de asemenea, organismul de a se proteja de afecțiunile provocate de soare și de a îmbunătăți flexibilitatea articulațiilor și arterelor, în același timp aducând beneficii sângelui și sănătății venelor și capilarelor.

 

 

Mai multe informații
Brand Rain International
Tara de provenienta Statele Unite ale Americii
Scrieți propria recenzie
Recenzați:RAIN CORE - CONCENTRAT NUTRITIONAL DIN SEMINTE 30 x 30 ml, Rain International
Rating-ul dumneavoastră
Cantitățile recomandate diferă în funcție de persoană. Începeți prin a lua 1-4 pliculețe de Soul în fiecare zi, apoi ajustați după cum este necesar pentru stilul dvs. de viață. AGITĂ BINE (SEMINȚELE POT FI SEDIMENTATE) RUPE PARTEA DE SUS STOARCE ȘI EXPERIMENTEAZĂ NUTRIȚIA PURĂ DIN SEMINȚE