Coș de cumpărături 0
Thumb Image

URINAL SIROP, 150 ml, Walmark

Walmark
Preț special 36,90 RON Preț standard 45,80 RON
Disponibilitate: La comanda
2305
Protecție naturală (datorită antioxidanţilor naturali din merişor). Urinal® Sirop conține un ingredient activ important numit NutriCran, Vaccinium macrocarpon – concentrat uscat din suc de merișor.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Protecție naturală (datorită antioxidanţilor naturali din merişor)

 

Urinal® Sirop conține un ingredient activ important numit NutriCran™, Vaccinium macrocarpon – concentrat uscat din suc de merișor. Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Merișorul conține antioxidanți naturali, care ajută la protecția celulelor și țesuturilor de radicali liberi.Cantitatea de extract aferentă porției zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantități minime de 37 500 mg de fructe de merișor. Urinal® Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an, adolescenților și adulților.

 

Urinal® Sirop nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. În situaţia infecţiilor acute, tratate cu antibiotice,  Urinal® Sirop poate fi folosit în paralel cu acestea.

 

Urinal Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an.

 

Mai multe informații
Brand Walmark
Tara de provenienta Republica Cehă
Scrieți propria recenzie
Recenzați:URINAL SIROP, 150 ml, Walmark
Rating-ul dumneavoastră
NutriCran™ (Vaccinium macrocarpon) concentrat uscat din suc de merișor: 500,0 mg Conține: min. 5 mg proantocianidoli în 5 ml
5 ml pentru copii cu vârstă cuprinsă între 1-3 ani, 10 ml pentru copii cu vârstă cuprinsă între 3-12 ani, 15 ml pentru copii de peste 12 ani și adulți. Urinal Sirop poate fi administrat în asociere cu tratamentul cu antibiotice. Cantitatea de extract aferentă porției zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantități de 37500 mg de fructe proaspete de merișor.