Coș de cumpărături 0
Thumb Image

EXTRACT DIN MLADITE DE LEMN CAINESC MG=D1, 50 ml, Plant Extrakt

Plant Extrakt
15,75 RON
Disponibilitate: La comanda
0774

Nivele de acţiune: mucoasa orofaringiană, intestinală şi vaginală, sistem limfatic şi glandular. Recomandări principale: Cavitate bucală şi gât: ajută la ameliorarea simptomelor din inflamaţii ale mucoasei bucale şi faringiene. Ajută la ameliorarea simptomelor din sfera faringiană în tabagism.

  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Nivele de acţiune: mucoasa orofaringiană, intestinală şi vaginală, sistem limfatic şi glandular.

 

Extractul gemoterapic este obţinut din mladite proaspete de *Lemn cainesc (Ligustrum vulgare), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 18% vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g.
* Plantă recoltată ecologic.
Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.

 

Recomandări principale:
Cavitate bucală şi gât: ajută la ameliorarea simptomelor din inflamaţii ale mucoasei bucale şi faringiene.
Ajută la ameliorarea simptomelor din sfera faringiană în tabagism.

Mai multe informații
Brand Plant Extrakt
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:EXTRACT DIN MLADITE DE LEMN CAINESC MG=D1, 50 ml, Plant Extrakt
Rating-ul dumneavoastră
Extractul gemoterapic este obţinut din mladite proaspete de *Lemn cainesc (Ligustrum vulgare), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 18% vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g. * Plantă recoltată ecologic. Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 4-5 ori pe zi, înainte de mese. În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 3 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă. La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 15-20 de picături, în puţină apă, de 3-5 ori pe zi, înainte de mese. Se poate administra şi copiilor între 1 şi 2 ani, câte 10 picături, în puţină apă, de 3-5 ori pe zi, înainte de mese. 1 ml=aprox. 25 de picături Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.