Coș de cumpărături 0
Thumb Image

MIX CROCANT DE BISCUITI SI COVRIGEI BIO 250 g, Huober

Huober
12,20 RON
Disponibilitate: La comanda
200773
Ingrediente: Făină de grâu* tip 550 (77%), untura de palmier*, sare (4%), susan* (2,3%), praf de zer* dulce, malt de orz*, drojdie*, agenti de afânare: carbonat de amoniu, zahar brut din trestie*, mac*(0,4%), ameliorant*(amidon de porumb* pregelatinizat, ulei de floarea soarelui*, otet*), corector de aciditate (hidroxid de sodiu). *provin din agricultura ecologica.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT

Ingrediente: Făină de grâu* tip 550 (77%), untura de palmier*, sare (4%), susan* (2,3%), praf de zer* dulce, malt de orz*, drojdie*, agenti de afânare: carbonat de amoniu, zahar brut din trestie*, mac*(0,4%), ameliorant*(amidon de porumb* pregelatinizat, ulei de floarea soarelui*, otet*), corector de aciditate (hidroxid de sodiu).


*provin din agricultura ecologica.

Mai multe informații
Brand Huober
Tara de provenienta Germania
Culoare NR 2 AMBRA
Scrieți propria recenzie
Recenzați:MIX CROCANT DE BISCUITI SI COVRIGEI BIO 250 g, Huober
Rating-ul dumneavoastră
Ingrediente: Făină de grâu* tip 550 (77%), untura de palmier*, sare (4%), susan* (2,3%), prafde zer* dulce, malt de orz*, drojdie*, agenti de afânare: carbonat de amoniu, zahar brut din trestie*, mac*(0,4%), ameliorant*(amidon de porumb* pregelatinizat, ulei de floarea soarelui*, otet*), corector de aciditate (hidroxid de sodiu). *provin din agricultura ecologica.