Coș de cumpărături 0
Thumb Image
Thumb Image

LECITINA 1200 mg, 30 capsule, 2+1 GRATIS, Ac Helcor

Ac Helcor
22,40 RON
Disponibilitate: La comanda
ACH042
Acţiune: aport de fosfolipide vegetale – fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidil inozitol şi acid linoleic. Colina şi inozitolul sunt componente vitale ale membranelor cu rol important în creşterea şi funcţia celulară, contribuie la protecţia ficatului expus la infecţii virale sau alcool. Lecitina poate să contribuie la reducerea nivelelor plasmatice de trigliceride şi LDL.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Acţiune: aport de fosfolipide vegetale – fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidil inozitol şi acid linoleic. Colina şi inozitolul sunt componente vitale ale membranelor cu rol important în creşterea şi funcţia celulară, contribuie la protecţia ficatului expus la infecţii virale sau alcool. Lecitina poate să contribuie la reducerea nivelelor plasmatice de trigliceride şi LDL.

 

Indicaţii: tonic general, energizant în perioadele de efort intelectual susţinut sau boli cu afectarea neurologică, ajutând memoria, stări de oboseală acută sau cronică, adjuvant în suferinţa hepatică.

Mai multe informații
Brand Ac Helcor
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:LECITINA 1200 mg, 30 capsule, 2+1 GRATIS, Ac Helcor
Rating-ul dumneavoastră
Lecitina 1200 mg Ingrediente: fiecare capsulă gelatinoasă moale conţine: lecitină de soia
adulţi: una - două (1 - 2) capsule pe zi, în timpul meselor. Precauţii: a nu se administra copiilor sub trei ani si persoanelor cu alergie la soia. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Acest produs se eliberează fără prescripţie medicală. Nu conţine organisme modificate genetic. Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. Solicitaţi sfatul medicului dacă alăptaţi, sunteţi însărcinată sau sub tratament medicamentos.