Coș de cumpărături 0
Thumb Image

CREMA NUTRITIVA DE NOAPTE - NUTRITIS, 50 ml, Tis Farmaceutic

TIS-Farmaceutic
7,90 RON
Disponibilitate: La comanda
TIS016
Crema nutritivă pentru noapte este bogată în grăsimi naturale și ingrediente din plante cu proprietăți hidratante și nutritive. Are avantajul unei absorbții superioare a ingredientelor active cu efect de hrănire a tenului; poate fi folosită și ziua, având în vedere că ingredientele naturale îi conferă proprietatea de a opri acțiunea nocivă a radiațiilor solare, prevenind aparitia pigmentării difuze.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • Utilizare

Crema nutritivă pentru noapte este bogată în grăsimi naturale și ingrediente din plante cu proprietăți hidratante și nutritive. Are avantajul unei absorbții superioare a ingredientelor active cu efect de hrănire a tenului; poate fi folosită și ziua, având în vedere că ingredientele naturale îi conferă proprietatea de a opri acțiunea nocivă a radiațiilor solare, prevenind aparitia pigmentării difuze.


Asocierea vitaminelor A și E cu extractele naturale asigură o hidratare profundă, de lungă durată și stimulează refacerea colagenului și elastinei. Datorită acestor ingrediente active din extracte: flavonoide triterpenice (acid ursolic, acid clorogenic), crema intensifică funcțiile celulare ale pielii, stimulează secreția de colesterol și elastină, care dau fermitate și elasticitate pielii îmbătrânite, predispusă uscăciunii.


Uleiul de avocado, ingredient natural, are avantajul unei compoziții complexe (lipide, proteine, steroli, clorofilă), cu efect de catifelare și hrănire a pielii; are proprietăți hidratante și estompează neregularitățile, este penetrant și emolient, fiind frecvent folosit în formulări antiîmbătrînire.


Extractul de tătăneasă conține alantoină în stare pură, cu efect regenerator dermic.


Extractele uleioase vegetale conțin acizi grași esențiali și vitamine liposolubile naturale, cu rol regenerator, de hidratare în profunzime și emolient.

Mai multe informații
Brand Tis Farmaceutic
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:CREMA NUTRITIVA DE NOAPTE - NUTRITIS, 50 ml, Tis Farmaceutic
Rating-ul dumneavoastră
Este recomandată persoanelor cu ten uscat. Se aplică seara pe tenul bine curățat; se poate aplica și pe pielea din jurul ochilor.