Coș de cumpărături 0
Thumb Image

CAT'S CLAW (Gheara Matei) RAW BIO, 125 g, Obio

Obio
Preț special 28,50 RON Preț standard 30,30 RON
Disponibilitate: Stoc limitat
4155
Cat's claw (Uncaria tomentosa) sau gheara matei este o planta originara din America de Sud, cu efecte deosebite asupra sistemului imunitar si osteoarticular. Alcaloizii prezenti in aceasta planta ajuta la mentinerea optima a sistemului imunitar, iar glicozidele au efecte anti-inflamatorii si antioxidante.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • Utilizare

Cat's claw (Uncaria tomentosa) sau gheara matei este o planta originara din America de Sud, cu efecte deosebite asupra sistemului imunitar si osteoarticular. Alcaloizii prezenti in aceasta planta ajuta la mentinerea optima a sistemului imunitar, iar glicozidele au efecte anti-inflamatorii si antioxidante, cat's claw fiind astfel de mare ajutor in reumatism si articulatii in general.

Bastinasii foloseau aceasta planta pentru: afectiuni inflamatorii, artrite, reumatism, raceli, gripe, ulcer stomacal, diabet, ciroze hepatice. 


Beneficiile acestei plante au fost recunoscute recent si de catre lumea medicala moderna, lucru care nu face decat sa confirme faptul ca avem de-a face cu o planta minunata din toate punctele de vedere.

Certificat ecologic.

Mai multe informații
Brand Obio
Tara de provenienta Peru
Culoare NR 2 AMBRA
Scrieți propria recenzie
Recenzați:CAT'S CLAW (Gheara Matei) RAW BIO, 125 g, Obio
Rating-ul dumneavoastră
Consumati 1-3 lingurite pe zi, cu un pahar de apa sau sucuri de fructe sau legume.