Coș de cumpărături 0
Thumb Image
Thumb Image
Thumb Image

STICLA DE APA PENTRU BICICLISTI - DEVON INSULATED RED 650 ml, Contigo

Contigo
81,00 RON
Nu
999136
Sticla de apa fabricata din Tritan, nu contine BPA, nu miroase, nu transfera gust lichidelor pastrate inauntru, rezista la socuri. Peretii sunt dubli, izolati cu ajutorul tehnologiei vacuum, pastrand lichidele calde sau reci pentru mai mult timp. Aveti nevoie de o singura mana pentru a servi din bautura dumneavoastra. Ideala pentru cei care practica sporturi outdoor, indoor sau pentru cei care isi doresc o sticla usoara dar rezistenta.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT

Sticla de apa fabricata din Tritan, nu contine BPA, nu miroase, nu transfera gust lichidelor pastrate inauntru, rezista la socuri. Peretii sunt dubli, izolati cu ajutorul tehnologiei vacuum, pastrand lichidele calde sau reci pentru mai mult timp. Aveti nevoie de o singura mana pentru a servi din bautura dumneavoastra.

 

Butonul AUTOSEAL elibereaza capacul care protejeaza tetina de praf si alte impuritati, permitandu-va sa va savurati continutul in conditii de igiena. Nu exista riscul scurgerii lichidului.

 

Butonul AUTOSEAL nu permite scurgerea accidentala a lichidelor, chiar si atunci cand tetina este ridicata. Este usor de strans, astfel, puteti sa controlati viteza de curgere a lichidelor. Se potriveste in majoritatea suporturilor pentru bicicleta.

 

Ideala pentru cei care practica sporturi outdoor, indoor sau pentru cei care isi doresc o sticla usoara dar rezistenta.

Mai multe informații
Brand Contigo
Tara de provenienta Belgia
Scrieți propria recenzie
Recenzați:STICLA DE APA PENTRU BICICLISTI - DEVON INSULATED RED 650 ml, Contigo
Rating-ul dumneavoastră
Tritan, plastic fara BPA