Coș de cumpărături 0
Thumb Image

GELATINA INCOLORA BIO 6 g, Biovegan

Biovegan
2,65 RON
Disponibilitate: La comanda
200212
GELATINA VEGANA INCOLORA FARA GLUTEN. Reţeta deosebită a glazurii de tort Biovegan fără zahăr evidenţiază în mod special, prin consistenţa sa lucioasă şi maleabilă, prospeţimea fructelor de pe tartă.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

GELATINA VEGANA INCOLORA FARA GLUTEN

 

Reţeta deosebită a glazurii de tort Biovegan fără zahăr evidenţiază în mod special, prin consistenţa sa lucioasă şi maleabilă, prospeţimea fructelor de pe tartă.

Mai multe informații
Brand Biovegan
Tara de provenienta Germania
Scrieți propria recenzie
Recenzați:GELATINA INCOLORA BIO 6 g, Biovegan
Rating-ul dumneavoastră
Ingrediente: Agar Agar*, amidon din cartofi*, făină arorut*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat. *provin din agricultura ecologica.
Preparare: Conţinutul plicului se amestecă cu 250 ml apă rece şi se îndulceşte după gust. Lichidul se amestecă în mod continuu şi se dă scurt în clocot. Se ia apoi oala de pe foc şi se mai amestecă din când în când. Se lasă timp de aprox. 10 minute la răcit până devine puţin mai consistentă. Glazura de tort se ia lingură cu lingură şi se distribuie deasupra tartei începând din mijlocul acesteia. Tarta poate fi tăiată după ce s-a răcit (aprox. 30 minute). Sfat: Presăraţi în mod uniform întăritor de frişcă Biovegan pe blatul de tartă, pentru a evita înmuierea acestuia.