Coș de cumpărături 0
Thumb Image
Thumb Image

VITAMINA C CU ECHINACEA, 30 comprimate de supt, 1+1 GRATIS, Ac Helcor

Ac Helcor
9,95 RON
Disponibilitate: La comanda
ACH016
Vitamina C - vitamină hidrosolubilă, cu rol important în creşterea rezistenţei organismului, pentru menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, contribuie la formarea colagenului pentru piele, funcționarea vaselor de sânge, gingiilor, dinților, a sistemului osos, ligamentelor, menținerea normală a sănătății sistemului nervos, protejează celulele împotriva stresului oxidativ al radicalilor liberi.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Vitamina C - vitamină hidrosolubilă, cu rol important în creşterea rezistenţei organismului, pentru menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, contribuie la formarea colagenului pentru piele, funcționarea vaselor de sânge, gingiilor, dinților, a sistemului osos, ligamentelor, menținerea normală a sănătății sistemului nervos, protejează celulele împotriva stresului oxidativ al radicalilor liberi, reducerea stării de oboseală și a extenuării, la regenerarea vitaminei E, crește absorbția fierului în organism. Extractul de echinacea este integrator imunitar natural ce favorizează susținerea imunității.

 

Indicaţii:
Vitamina C+ Echinacea în sezonul de iarnă pentru susținerea organismului față de infecții, perioada de recuperare după anumite afecțiuni, efort fizic și intelectual, combaterea efectelor radicalilor liberi, deficit de vitamina C, stări de oboseală caracterizate printr-o imunitate scăzută.

Mai multe informații
Brand Ac Helcor
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:VITAMINA C CU ECHINACEA, 30 comprimate de supt, 1+1 GRATIS, Ac Helcor
Rating-ul dumneavoastră
Fiecare comprimat conține: Vitamina C 100 mg (acid ascorbic), extract hidroalcoolic standardizat din rădăcină de echinacea (Echinacea purpurea) 15 mg, aromă naturală de portocală (Citrus aurantium).
adulți și copii peste trei ani, 1-2 comprimate pentru supt, sau la recomandarea medicului proporțional cu gradul avitaminozei și vârsta.