Coș de cumpărături 0
Thumb Image

ULEI DIN SAMBURI DE CAISE MARASCA 100 ml, Solaris

Solaris
20,11 RON
Disponibilitate: La comanda
5962
Uleiul din samburi de caise are efecte deosebite asupa pielii: previne imbatranirea cutanata si reduce ridurile. Intareste bariera hidrolipidica si activeaza microcirculatia sanguina. Hidrateaza si revitalizeaza tenul tern, redandu-i luminozitatea.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT

Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a samburilor de caise. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

 


Uleiul din samburi de caise are efecte deosebite asupa pielii: previne imbatranirea cutanata si reduce ridurile. Intareste bariera hidrolipidica si activeaza microcirculatia sanguina. Hidrateaza si revitalizeaza tenul tern, redandu-i luminozitatea.

 


Uleiul din Samburi de Caise este tolerat de toate tipurile de piele si este folosit in: produse destinate tenului sensibil (creme, demachiante, lotiuni exfoliante), cosmetice pentru tenul gras si sensibil, caz in care se combina cu uleiul de trandafir, creme si lotiuni antiaging, uleiuri de masaj, fiind o excelenta baza pentru acestea. Este foarte eficient in tratamentul parului deteriorat si deshidratat. Folosit ca balsam dupa spalare (fara limpezire), hidrateaza si da stralucire parului uscat. Repara varfurile deteriorate si poate fi folosit pentru protejarea scalpului si a parului inainte si dupa aplicarea tratamentelor chimice (decolorare, vopsire).

 

Mai multe informații
Brand Solaris
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:ULEI DIN SAMBURI DE CAISE MARASCA 100 ml, Solaris
Rating-ul dumneavoastră
Acest ulei, obtinut prin presarea la rece a samburilor de caise, este bogat in Omega 9, Omega 6 si vitamine: A, E aproximativ 8 mg de vitamina E la 100 ml de ulei, avand rol puternic antioxidant, fitosteroli cu rol antiinflamator si antiimbatranire, triacilgliceride, importante pentru refacerea barierei hidrolipidice. Contine de asemenea acizi grasi polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic, acizi grasi saturati: acid palmitic.