Coș de cumpărături 0
Thumb Image

ULEI DE CATINA FORTE 600 mg, 30 capsule, Ac Helcor

Ac Helcor
Preț special 11,50 RON Preț standard 16,99 RON
Disponibilitate: La comanda
ACH056
Vitaminizant, antioxidant, tonifiant, antianemic, îmbunătăţeşte activitatea digestivă, benefic în tratamentul ulcerului gastric şi duodenal, în tratamentul afecţiunilor coronariene şi oftalmologice. Indicaţii: adjuvant în tratamentul bolilor cardiovasculare, tonic general, energizant în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut, ajutând memoria în stări de oboseală acută sau cronică, reduce riscul atacurilor cerebrale.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Acţiune: vitaminizant, antioxidant, tonifiant, antianemic, îmbunătăţeşte activitatea digestivă, benefic în tratamentul ulcerului gastric şi duodenal, în tratamentul afecţiunilor coronariene şi oftalmologice. 

 

Indicaţii: adjuvant în tratamentul bolilor cardiovasculare, tonic general, energizant în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut, ajutând memoria în stări de oboseală acută sau cronică, reduce riscul atacurilor cerebrale. Încetineşte procesul de îmbătrânire, se recomandă ca adjuvant în afecţiunile oculare şi hepatite cronice.

Mai multe informații
Brand Ac Helcor
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:ULEI DE CATINA FORTE 600 mg, 30 capsule, Ac Helcor
Rating-ul dumneavoastră
fiecare capsulă gelatinoasă moale conţine: ulei din fructe de cătină (Oleum Hippophae).
adulţi: una – trei (1-3) capsule pe zi, în timpul meselor. Pentru persoanele suferinde se pot administra maxim 3 capsule x 600 mg pe zi. Copii (peste trei ani): o (1) capsulă pe zi, timp de o lună, în cure de două, trei ori pe an. Precauţii: A nu se administra copiilor sub trei ani. A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Acest produs se eliberează fără prescripţie medicală. Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. Solicitaţi sfatul medicului dacă alăptaţi, sunteţi însărcinată sau sub tratament medicamentos.