Coș de cumpărături 0
Thumb Image

NAPOLITANE INVELITE IN CIOCOLATA CU CREMA DE ALUNE FARA GLUTEN - SNACK 3 x 35 g, Dr. Schar

Dr. Schar
12,80 RON
Disponibilitate: La comanda
200967
Ingrediente: ciocolată pură cu lapte 40% - cacao 30% min (zahăr, unt de cacao, lapte bătut pudră, pastă de cacao, grăsime de lapte anhidra, pudră de zer, emulgator: lecitină de soia, vanilie), zahăr, grăsime vegetală, faină de porumb, fecula de cartof, cremă de alune 5%, pudra de zer, pudră de cacao, emulgator: lecitină de soia, sare, îngroșător: făină din seminţe de guar, aromă, agent de creștere.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT

Ingrediente: ciocolată pură cu lapte 40% - cacao 30% min (zahăr, unt de cacao, lapte bătut pudră, pastă de cacao, grăsime de lapte anhidra, pudră de zer, emulgator: lecitină de soia, vanilie), zahăr, grăsime vegetală, faină de porumb, fecula de cartof, cremă de alune 5%, pudra de zer, pudră de cacao, emulgator: lecitină de soia, sare, îngroșător: făină din seminţe de guar, aromă, agent de creștere: bicarbonat de sodiu.

 

Nu conține:Gluten | Grâu
Fără adaos de: Ou
Fără substanţe conservante

 

 
Mai multe informații
Brand Dr. Schar
Tara de provenienta Germania
Scrieți propria recenzie
Recenzați:NAPOLITANE INVELITE IN CIOCOLATA CU CREMA DE ALUNE FARA GLUTEN - SNACK 3 x 35 g, Dr. Schar
Rating-ul dumneavoastră
Ingrediente: ciocolată pură cu lapte 40% - cacao 30% min (zahăr, unt de cacao, lapte bătut pudră, pastă de cacao, grăsime de lapte anhidra, pudră de zer, emulgator: lecitină de soia, vanilie), zahăr, grăsime vegetală, faină de porumb, fecula de cartof, cremă de alune 5%, pudra de zer, pudră de cacao, emulgator: lecitină de soia, sare, îngroșător: făină din seminţe de guar, aromă, agent de creștere: bicarbonat de sodiu. Compoziție per 100g: proteine 4.9g, glucide 59.6g, lipide 33.7g, energie 2343kj, 561kcal. Nu conține:Gluten | Grâu Fără adaos de: Ou Fără substanţe conservante