Coș de cumpărături 0
Thumb Image

MAIA DIN EXTRACT DE SPELTA 30 g, Biovegan

Biovegan
4,50 RON
Disponibilitate: La comanda
BVG001
Se adaugă doar drojdie şi este gata de introdus în cuptor. Pentru o pâine cu aciditatea tipică din maia şi aroma uşoară de nucă din alac. Chiar şi Hildegard con Bingen a ştiut să aprecieze alacul. Pentru o pâine cu o savoare fină, aromată şi gustoasă. Rezultă aprox. 1,5 kg pâine.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Ingrediente: spelta. 


100% agricultura ecologica

 

Se adaugă doar drojdie şi este gata de introdus în cuptor.  Pentru o pâine cu aciditatea tipică din maia şi aroma uşoară de nucă din alac. Chiar şi Hildegard con Bingen a ştiut să aprecieze alacul. Pentru  o pâine cu o savoare fină, aromată şi gustoasă. Rezultă aprox. 1,5 kg pâine.

Mai multe informații
Brand Biovegan
Tara de provenienta Germania
Scrieți propria recenzie
Recenzați:MAIA DIN EXTRACT DE SPELTA 30 g, Biovegan
Rating-ul dumneavoastră
Ingrediente: spelta. 100% agricultura ecologica
Se adaugă doar drojdie şi este gata de introdus în cuptor. Pentru o pâine cu aciditatea tipică din maia şi aroma uşoară de nucă din alac. Chiar şi Hildegard con Bingen a ştiut să aprecieze alacul. Pentru o pâine cu o savoare fină, aromată şi gustoasă. Rezultă aprox. 1,5 kg pâine. Pâine din aluat acrişor de alac: Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturală de alac Biovegan, 700 g făină de grâu, 300 g făină de secară, 2 plicuri de drojdie BIO Biovegan (18 g), 2 linguriţe de sare, 750 ml apă călduţă. Preparare: Se amestecă bine toate ingredientele uscate. Se adaugă apoi apa si se frământă foarte bine. Compoziţia se lasă 2 ore acoperită într-un loc cald la dospit. Apoi se frământă încă o dată bine şi se pune într-o formă de copt unsă în prealabil. Se pune în cuptorul rece, însoţită de un castron cu apă. Se coace la temperatură de 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute. Se răstoarnă din formă pe un grătar şi se lasă la răcit.