Coș de cumpărături 0
Thumb Image

GINKGO MEMO MAX 30 comprimate, Ac Helcor

Ac Helcor
Preț special 16,60 RON Preț standard 24,40 RON
Disponibilitate: La comanda
ACH046
Trofic cerebral şi vascular. Prin extractul de Ginkgo biloba conţinut, produsul are o acţiune puternic antioxidantă, de stabilizare a polarităţii celulare, de scădere a agregării plachetare şi ameliorare a circulaţiei cerebrale şi periferice. Lecitina scade nivelul colesterolului, împiedică formarea plăcilor de aterom de pe pereţii arteriali, ajută la îmbunătăţirea memoriei şi uşurarea procesului de învăţare.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Trofic cerebral şi vascular

 

Acţiune:

Prin extractul de Ginkgo biloba conţinut, produsul are o acţiune puternic antioxidantă, de stabilizare a polarităţii celulare, de scădere a agregării plachetare şi ameliorare a circulaţiei cerebrale şi periferice. Lecitina scade nivelul colesterolului, împiedică formarea plăcilor de aterom de pe pereţii arteriali, ajută la îmbunătăţirea memoriei şi uşurarea procesului de învăţare. Acidul ascorbic accentuează rolul antioxidant, ajută la întărirea pereţilor vasculari şi la creşterea generală a rezistenţei organismului.

 

Indicaţii:
Perioade de efort intelectual susţinut, stări de oboseală acută sau cronică cu probleme de concentrare sau memorare, prevenirea fenomenelor degenerative specifice vârstei a treia, fragilitate capilară, perioada de convalescenţă, după un accident vascular, ca adjuvant la medicaţia de bază.

Mai multe informații
Brand Ac Helcor
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:GINKGO MEMO MAX 30 comprimate, Ac Helcor
Rating-ul dumneavoastră
lecitină de soia, Ginkgo biloba, acid ascorbic.
Adulţi şi copii peste 16 ani pentru perioadele de efort intelectual susţinut, oboseală acută sau cronică cu probleme de concentrare sau memorare: 1 tabletă pe zi dimineaţa. În cazul vârstelor înaintate, problemele severe de memorare sau după accidente vasculare: 2 tablete pe zi, în două prize, dimineaţa şi la prânz. Precauţii: Produsul nu este recomandat copiilor sub 16 ani şi femeilor însărcinate, datorită unei testări insuficiente pentru astfel de categorii. Persoanele aflate sub tratament anticoagulant sau antiagregant trebuie să solicite avizul medicului înainte de utilizare. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.