Coș de cumpărături 0
Thumb Image
Thumb Image

GINKGO BILOBA 40 mg, 30 comprimate, 2+1 GRATIS, Ac Helcor

Ac Helcor
25,80 RON
Disponibilitate: La comanda
ACH045
Îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi cerebrală, stimulează producerea neurotransmiţătorilor, ameliorează fragilitatea vasculară. Indicaţii: Este indicat în circulaţie periferică deficitară la nivelul membrelor sau de tip hemoroidal, fragilitate vasculară, perioade de convalescenţă de după un accident vascular, ca adjuvant la medicaţia de bază.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Ameliorează circulaţia cerebrală şi periferică.

 

Acţiune:

Îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi cerebrală, stimulează producerea neurotransmiţătorilor, ameliorează fragilitatea vasculară.

 

Indicaţii:
Este indicat în circulaţie periferică deficitară la nivelul membrelor sau de tip hemoroidal, fragilitate vasculară, perioade de convalescenţă de după un accident vascular, ca adjuvant la medicaţia de bază.

Mai multe informații
Brand Ac Helcor
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:GINKGO BILOBA 40 mg, 30 comprimate, 2+1 GRATIS, Ac Helcor
Rating-ul dumneavoastră
Ginkgo biloba extract standardizat, echivalent la flavonoglicozide şi lactoterpene.
Adulţi si copii peste 16 ani pentru susţinerea efortului intelectual şi creşterea capacităţii de memorare şi rezistenţă la stres 2 tablete pe zi. Pentru toata gama problemelor circulatorii, dificultăţi de concentrare sau memorare accentuate 3-4tablete pe zi. Precauţii: Produsul nu este recomandat copiilor şi femeilor însărcinate datorită unei insuficiente testări pentru astfel de categorii. Persoanele care utilizează medicaţie anticoagulantă trebuie să ceară avizul medicului înainte de folosirea acestui produs. Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.