Coș de cumpărături 0
Thumb Image

FAINA DIN SEMINTE DE CANEPA 150 g, Solaris

Solaris
4,96 RON
Disponibilitate: La comanda
5738
Consumul de faina de canepa ajuta la echilibrarea metabolismului si contribuie la restabilirea unei greutati corporale normale. Recomandam faina de canepa in alimentatia de zi cu zi, pentru un aport considerabil de minerale (necesare pentru buna functionare a sistemului nervos, a muschilor, pentru un sistem imunitar mai puternic si un ficat in parametri normali).
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Soiul Cannabis Sativa este folosit din timpuri vechi in alimentatie, confectii, in realizarea hartiei sau a materialelor de constructii. In prezent canepa este foarte apreciata pentru proprietatile sale nutritive, fiind considerata un produs valoros pentru alimentatia intregii familii.

 


Consumul de faina de canepa ajuta la echilibrarea metabolismului si contribuie la restabilirea unei greutati corporale normale.

 


Recomandam faina de canepa in alimentatia de zi cu zi, pentru un aport considerabil de minerale (necesare pentru buna functionare a sistemului nervos, a muschilor, pentru un sistem imunitar mai puternic si un ficat in parametri normali). Exista beneficii si in sfera digestiei, datorita fibrelor pe care le contine.

 

Mai multe informații
Brand Solaris
Tara de provenienta
Scrieți propria recenzie
Recenzați:FAINA DIN SEMINTE DE CANEPA 150 g, Solaris
Rating-ul dumneavoastră
Bogata in proteine si fibre, faina de canepa inlocuieste cu succes carnea in alimentatie, deoarece contine cei 8 aminoacizi esentiali.
Se poate consuma ca atare sau adaugata pentru fulgii de cereale consumati la prima ora a zilei. Poate fi adaugata in shake-uri proteice.