Coș de cumpărături 0
Thumb Image

OMEGA 3 + GINKGO, 60 capsule, Doppelherz Aktiv

Doppelherz
Preț special 31,95 RON Preț standard 41,95 RON
Disponibilitate: La comanda
0876

O capsula Doppelherz aktiv Omega-3 + Ginkgo contine extractul uscat de Ginkgo biloba, combinat cu acizii grasi Omega-3 si cu Vitaminele B1, B3, B5, B12 si E. Vitamina B12 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, iar VitaminaE la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Acizii grasi polinesaturati Omega-3, EPA si DHA, dar si Vitamina B1 contribuie la functionarea normala a inimii.

  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Vitaminele B1, B(niacina) si B12 contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.
Vitamina B12 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, iar Vitamina E la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3, EPA si DHA, dar si Vitamina B1 contribuie la functionarea normala a inimii.

 

Ȋn ziua de azi, profesia si stresul cotidian solicita intens aparatul cardiovascular si functia psihica.

 

Mentinerea unei functii psihice normale, a capacitatii de concentrare si a unui sistem nervos puternic sunt esentiale ȋn timpul activitatilor cotidiene.

 

Miscarea suficienta si alimentatia corecta sunt componente importante pentru un mod de viata echilibrat si pentru mentinerea sanatatii organismului.

 

Capsulele Doppelherz® contin o combinatie speciala de acizi grasi Omega-3: eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA), cu extract uscat din frunze de Ginkgo biloba, vitamine B si Vitamina E.

 

Asupra efectului acizilor grasi Omega-3 a fost atrasa atentia printr-un fenomen din Groenlanda: desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, ei raman adesea activi si sanatosi pana la varste inaintate. O mare parte a nutritiei lor consta in pesti care cresc in apa rece si care sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.

 

Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3, acestia trebuind sa fie adusi din alimentatie. Reprezentantii importanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acizii eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA). Însa numai putine alimente contin aceste substante importante, cum ar fi pestii grasi care traiesc in ape reci (somonul, heringul si macroul).

 

Acizii grasi polinesaturati Omega-3, EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii.

 

Ginkgo biloba este un arbore cunoscut din antichitate pentru vitalitatea sa deosebita. A supravietuit ȋn timpul erei glaciare si, de aceea, este asociat cu o “forta vitala” extraordinara.

 

Ginkgo biloba este cunoscut ȋn Asia, de multa vreme, si ca planta alimentara, fiind consumata sub forma de garnitura sau condiment.

 

Vitamina B1 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a inimii.

 

Vitaminele B3 (niacina) si B12 contribuie la metabolismul energetic normal.
În plus, Vitamina hidrosolubila B5 (acid pantotenic)contribuie la performanța mentala normala.

 

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

 

O capsula Doppelherz® aktiv Omega-3 + Ginkgo contineextractul uscat de Ginkgo biloba, combinat cu acizii grasi Omega-3 si cu Vitaminele B1B3B5B12 si E.

Mai multe informații
Brand Doppelherz
Tara de provenienta Germania
Scrieți propria recenzie
Recenzați:OMEGA 3 + GINKGO, 60 capsule, Doppelherz Aktiv
Rating-ul dumneavoastră
Fiecare capsulă conține: 500 mg concentrat de acizi graşi Omega-3 din ulei de peşte marin (18 % EPA, 12% DHA, cantitate totală de acizi graşi Omega-3: 150 mg), 50 mg extract uscat din frunze de Ginkgo Biloba, 8 mg niacină (Vitamina B3), 6 mg Vitamina E, 4,5 mg acid pantotenic (Vitamina B5), 0,55 mg Vitamina B1, 1,25 µg Vitamina B12.
Se administreaza 2 capsule zilnic, cu suficient lichid, fara a le mesteca.