Coș de cumpărături 0
Thumb Image
Thumb Image

GEL PENTRU FITNESS 14 plicuri x 15 g (210 g), Sweet Sweat

Sweet Sweat
199,50 RON
Disponibilitate: La comanda
SWS006
Sweet Sweat este conceput pentru a stabiliza durerile musculare din timpul exercitiilor fizice, creste circulatia si transpiratia. Sweet Sweat ajuta la eliminarea rapida a tesutului adipos si a toxinelor din organism.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

SweetSweat este conceput pentru a stabiliza durerile musculare din timpul exercitiilor fizice, creste circulatia si transpiratia. Sweet Sweat ajuta la eliminarea rapida a tesutului adipos si a toxinelor din organism.

 

Sweat Sweet  este un gel de actualitate care vizeaza zonele cu probleme si ajuta la imbunatatirea circulatiei, motivatiei si transpiratiei in timpul exercitiilor. Sweat Sweet creeaza un mediu de tip „sauna portabila” pe zonele aplicate, in timpul exercitiilor. Acest produs actioneaza termic asupra corpului, in acest fel, ajuta la procesul de generare a energiei in organism. Prin activitati fizice, organismul elibereaza caldura si elimina caloriile stocate. Efortul fizic este singurul factor care influenteaza consumul de energie si care poate fi controlat de individ.

 

Sweat Sweet se aplica, pur si simplu, pe piele inainte de antrenament. Produsul va actiona odata cu inceperea exercitiilor, producand o crestere a circulatiei si energie pe zonele aplicate. Sweat Sweet poate fi utilizat ori de cate ori doriti, majoritatea utilizatorilor care il folosesc de o lunga perioada de timp, spun ca este nelipsit la fiecare antrenament. Nu exista efecte secundare, chiar daca optati pentru utilizarea zilnica.

 

PASTRARE: Se recomanda sa nu fie lasat in razele directe ale soarelui. La peste 35C gelul se poate lichefia.

 

ATENTIE: Sweet Sweat se aplica pe pielea curata, prezenta unei alte creme, ulei etc pe piele poate inhiba rezultatele. Inainte de a incepe exercitiile sau utilizarea produsului se recomanda consultarea unui medic de specialitate, mai ales atunci cand nu faceti sport regulat. 

 

 

Mai multe informații
Brand Sweet Sweat
Tara de provenienta Statele Unite ale Americii
Scrieți propria recenzie
Recenzați:GEL PENTRU FITNESS 14 plicuri x 15 g (210 g), Sweet Sweat
Rating-ul dumneavoastră
INGREDIENTE: White Snow Petrolatum, Kosher Brazilian Carnauba Wax, Acai, Pomegranate, Coconut Oils, Kosher Jojoba, Camelina, Squalane Oils, Aloe Vera Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Fragrance
Inainte de exercitii aplicati Sweet Sweat pe suprafata pe care doriti sa o tonifiati. Sweet Sweat este un gel si nu necesita masaj pentru a patrunde in piele. Pentru a inlatura produsul dupa exercitiu sportiv, se recomandaa un dus cald impreuna cu un gel de dus. Sweet Sweat se poate utiliza sub haine, in sauna sau piscina.