Coș de cumpărături 0
Thumb Image

CURCUMIN FULL SPECTRUM 30 capsule moi, Solgar

Solgar
144,20 RON
Disponibilitate: La comanda
SLG160
Mai mult, mai bine, mai rapid...dovedit, aceasta este diferenta cu noul produs Solgar Full Spectrum Curcumin 185x. Produsul are o biodisponibilitate de 185x mai mare, insemnand ca Solgar a tranformat curcuminul greu asimilabil intr-o forma care este mai absorbabila ca oricand, facandu-l mult mai disponibil pentru corpul organismul uman.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Mai mult, mai bine, mai rapid...dovedit, aceasta este diferenta cu noul produs Solgar Full Spectrum Curcumin 185x.

 

Produsul are o biodisponibilitate de 185x mai mare, insemnand ca Solgar a tranformat curcuminul greu asimilabil intr-o forma care este mai absorbabila ca oricand, facandu-l mult mai disponibil pentru corpul organismul uman.

 

Nici un alt produs nu elibereaza mai bine intreaga putere din Curcumin, schimband tot ce credeati ca este posibil ca FulSpectrum Curcumin 185x, produs potrivit unui stil de viata activ. O singura capsula pe zi - este de 185X mai bine!

 

De ce sa alegem Full Spectrum Curcumin de la Solgar?

 

Contribuie la o valorificare mai buna a curcuminei de catre organism, deoarece este oferita sub o forma care:

 

- este mai eficienta si de 185 de ori mai usor de absorbit, iar o capsula de Curcumin corespunde la echivalentul a 74 mg fata de 100 mg de curcuma simpla.

- ofera o eliberare de 6.8 ori mai rapida a ingredientului*

- se mentine in fluxul sanguin timp de 24 de ore*

- nu contine gluten, grau, produse lactate, soia si drojdie

*Comparativ cu curcumina simpla care este continuta in curcuma (Curcuma longa)Curcuma cunoscuta si sub denumirea de turmeric este un condiment cu o culoare caracteristica galben-portocalie, care ofera beneficii importante organismului uman.

 

Componenta sa principala Curcumina, este cunoscuta pentru actiunea sa antioxidanta si pentru proprietatile antiinflamatorii de care dispune.

 

Totodata, contribuie la imbunatatirea procesului de digestie a alimentelor si la preintampinarea simptomelor dispeptice cum ar fi balonarea, gazele si digestia lenta.

 

Este cunoscut faptul ca turmericul ca si condiment sau sub forma de pulbere, mai precis principala sa componenta ncare este Curcumina, prezinta dificultate de absortie in organism, deoarece solubilitatea sa in sange este limitata, dupa cum au aratat studii recente**

 

**C Schiborr, et al., The oral bioactivity of curcumin from micronized powder and liquid micelles is significantly increased in healthy humans and differs between sexes, Molecular Nutrition & Food Research 2014, in press.

 

Ce este Full Spectrum Curcumin de la Solgar?

 

Este o formula avansata de curcuma sub forma de supliment alimentar natural. Curcuma este oferita intr-o formula inovatoare, rafinata, astfel incat sa se mentina mai mult timp in sange, sa se absoarba mai repde si intr-o masura mai mare de catre organism.

 

Full Spectrum Curcumin ofera curcuma intr-o formula solubila in apa (asadar o forma adecvata pentru utilizarea imediata de catre organism) si elibereaza puterea si beneficiile sale pentru:

-procesul digestiv

- functii mentale

-sanatatea articulatiilor

 

Mai multe informații
Brand Solgar
Tara de provenienta Statele Unite ale Americii
Scrieți propria recenzie
Recenzați:CURCUMIN FULL SPECTRUM 30 capsule moi, Solgar
Rating-ul dumneavoastră
Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatoi va rugam consultati mediocul inainte de administrarea acestui produs.
numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatoi va rugam consultati mediocul inainte de administrarea acestui produs.