Coș de cumpărături 0
Thumb Image

COADA RACULUI, Ceai 30 g, Hypericum Impex

Hypericum Impex
2,90 RON
Disponibilitate: La comanda
HYP090
Actiune astringenta, usor spasmolitica si hemostatica. Preparatele pe baza de Coada-racului sunt complementare pe cale interna in: enterocolite, diaree, colici gastrice, metroragii, calmarea durerilor menstruale, hipermenoree, metroanexita, leucoree, pancreatita, guta, artrite, anemie, preintampinarea formarii de calculi de urati.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT
  • Utilizare

Actiune astringenta, usor spasmolitica si hemostatica.

 

Preparatele pe baza de Coada-racului sunt complementare pe cale interna in: enterocolite, diaree, colici gastrice, metroragii, calmarea durerilor menstruale, hipermenoree, metroanexita, leucoree, pancreatita, guta, artrite, anemie, preintampinarea formarii de calculi de urati.


Pe cale externa in: gingivite, candidoza, infectii strepto si stafilococice bucale si genitale, in tricomonaza.


In medicina populara Coada-racului se folosea pe cale interna pentru reglarea ciclului menstrual, colici gastrice si intestinale, diaree. Pe cale externa pentru: tricomonaza, leucoree, inflamarea gingiilor, eczeme infectioase.

Mai multe informații
Brand Hypericum Impex
Tara de provenienta România
Scrieți propria recenzie
Recenzați:COADA RACULUI, Ceai 30 g, Hypericum Impex
Rating-ul dumneavoastră
Coada racului (Herba Anserinae).
Intern – infuzie din 1 lingura planta la 200 ml apa, se beau 3-4 cani de ceai pe zi. Decoct din aceeasi cantitate, se fierbe 5 minute, se beau 3 cani de ceai pe zi. Extern: infuzie sau decoct pentru spalarea ranilor, gargara, comprese.