Coș de cumpărături 0
Thumb Image

BISCUITI FONDANTI, UMPLUTI CU CAISE SI PIERSICI FARA GLUTEN BIO 200 g, Ma Vie Sans Gluten

Ma Vie Sans Gluten
22,75 RON
Disponibilitate: La comanda
MVS022
Fara gluten. Fara lactoza.
  • DESCRIERE
  • ALTE INFORMATII
  • Recenzii
  • CONTINUT

Fara gluten. Fara lactoza.

 

INGREDIENTE: Biscuit: faina de orez alb*, amidon de cartof*, ulei de palmier nehidrogenat zahar alb din trestie de zahar**, amidon de orez*, oua*, sirop de glucoza de orez*, faina de naut*, guma de salcam*, guma de guar, agenti de dospire (tartrati de potasiu, carbonati de sodiu), sare. 


Umplutura: 35% sirop de glucoza de orez*, piureu de mere*, piureu de caise* (18%), piureu de piersica* (7%), pectina, regulator de aciditate: acid citric, aroma naturala*. 


* Ingredient provenit din agricultura ecologica.


**ingredient ecologic provenit din Comert Echitabil.


Ulei de palmier provenit dintr-o filiera durabila si responsabila.

 

Mai multe informații
Brand Ma Vie Sans Gluten
Tara de provenienta Franța
Scrieți propria recenzie
Recenzați:BISCUITI FONDANTI, UMPLUTI CU CAISE SI PIERSICI FARA GLUTEN BIO 200 g, Ma Vie Sans Gluten
Rating-ul dumneavoastră
Fara gluten. Fara lactoza. INGREDIENTE: Biscuit: faina de orez alb*, amidon de cartof*, ulei de palmier nehidrogenat zahar alb din trestie de zahar**, amidon de orez*, oua*, sirop de glucoza de orez*, faina de naut*, guma de salcam*, guma de guar, agenti de dospire (tartrati de potasiu, carbonati de sodiu), sare. Umplutura: 35% sirop de glucoza de orez*, piureu de mere*, piureu de caise* (18%), piureu de piersica* (7%), pectina, regulator de aciditate: acid citric, aroma naturala*. * Ingredient provenit din agricultura ecologica. **ingredient ecologic provenit din Comert Echitabil. Ulei de palmier provenit dintr-o filiera durabila si responsabila.